Istenek földje

3800 Ft

A Smaragd Birodalom-sorozat első része, Az istenek földje.

Leírás

Istenek földje

Ki irányítja a sorsunkat? A magunk urai lehetünk, vagy belesodródunk egy olyan életbe, amelyet nem mi választottunk? Beszélhetünk-e szabad akaratról egy olyan világban, ahol az istenek köztünk járnak?

A Smaragd Birodalmat tizenkét isten irányítja. Amikor valaki tizenkét éves lesz, az egyik isten szolgájául választja, és kijelöli élethosszig tartó feladatát. A Birodalom virágzik, az emberek elégedetten, békében élik mindennapjaikat.

Nem úgy Alex. Amikor istene megjelenik előtte, az addig biztonságosnak hitt világa egy pillanat alatt omlik össze. Alex nem képes elfogadni a sorsát, kétségbeesetten küzd a neki szánt szerep ellen.

Mit kezdhet egy gyermek azzal, ha egyik napról a másikra egy olyan csoport részévé válik, amelynek tagjait mindig is megvetette? Mit kezdhet az emberek előítéleteivel és azzal, hogy saját családja sem képes elfogadni őt? Mit kezdhet a fájdalommal és a fojtogató magánnyal? És mit kezdhet azzal, ha hirtelen belelökik abba a játszmába, amelyben a Birodalom fennmaradása a tét?