Skip to main content

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan rendelhetek könyvet?

  • A főoldalról lépjen tovább a TomorrowBooks aloldalra a További információk gomb segítségével. Az aloldalon lefelé görgetve a termék fotója alatti „Kosárba” gombra kattintva indíthatja el a vásárlást. Ezután tovább böngészhet, vagy rötön továbbléphet a webáruház felületére, ahol befejezheti a vásárlást. Amennyiben a vásárlás befejezése előtt tovább akar böngészni, az oldalt vagy az alsó sávban (impresszum) található bevásárlókocsi-ikonra kattintva léphet be a vásárlási felületre.
  • A kötelező adatok megadása után tudja megadni az átvétel módját (személyes átvétel, szállítás csomagpontra, házhozszállítás), a fizetés módját (bankkártyás fizetés, bankszámlára utalás, utánvét – ez utóbbira személyes átvétel esetén nincs lehetőség).
  • Végül az ÁSzF elfogadása után véglegesítheti megrendelését a Megrendelés elküldése gombra kattintva.

Hogyan kapom meg a megrendelt könyvet?

  • Ha a megrendelés folyamán a személyes átvételt választotta, és az ön által kiválasztott időpontról a visszaigazoló emailt megkapta, a könyve(ke)t átveheti az értesítő emailben található címen.
  • Ha a megrendelés folyamán a csomagpontra szállítást jelölte meg, a szállítópartnerünktől kapott szállítási értesítőben visszaigazolt csomagponton veheti át a könyve(ke)t a levélben megadott intervallumon belül.
  • Ha a megrendelés folyamán a házhozszállítást választotta, szállítópartnerünk veszi fel önnel a kapcsolatot a szállítás részleteivel.

Mikor kapom meg a megrendelt könyvet?

A megrendelt könyve(k) 2−5 munkanapon belül átvehető(k).

Eltűnt a kosaramból a könyv, mi történt?

Valószínűleg valamilyen technikai problémáról van szó. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a books@tomorrowguide.com címen.

Mit tegyek, ha sérült vagy nyomdahibás könyvet kaptam?

Ilyen esetben az ÁSzF II.3. és II.4. szerint járunk el a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, valamint a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezései alapján. Lépjen velünk kapcsolatba a books@tomorrowguide.com címen.

Mit írjak a megjegyzés rovatba?

A megjegyzés rovat kitöltése nem kötelező, ide írhat minden olyan szükséges információt, amely a pontos szállításhoz és gördülékeny átvételhez szükséges, például:

  • az(oka)t a napo(ka)t, melyekre ne szállíttassuk a rendelését;
  • ha a csomagot más (szomszéd, kolléga, portás stb.) is átveheti;
  • az ingatlan vagy azon belül a pontos cím megközelítését, ha ezt szükségesnek véli;
  • telefonos egyeztetésre vonatkozó igényt – mivel az nem része a szolgáltatásnak, a futár ezt nem köteles figyelembe venni, így az erre vonatkozó kérés teljesítését sajnos nem tudjuk garantálni.

Mit tegyek, ha nem tudom határidőre átvenni a rendelésemet?

Csomagpontos átvétel esetén vegye fel a kapcsolatot a kiválasztott csomagpont munkatársaival. Személyes átvétel esetén a megjelölt időpontot legfeljebb 24 órával azt megelőzően törölheti vagy módosíthatja. Házhozszállítás esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot szállító partnerünkkel (GLS).

Nem kaptam meg a rendelést visszaigazoló emailt, érvényes a rendelésem?

Ellenőrizze, pontosan adta-e meg az email-címét. Gmail-es levelezési címnél előfordulhat, hogy visszaigazoló emailünk a spam- vagy a promóciós mappába érkezett. Ha a keresés eredménytelen, Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a books@tomorrowguide.com címen.

Egymás után adtam le két rendelést, összevonhatók?

Sajnos erre átmenetileg nincs mód.

Hogyan tudok bankkártyával fizetni?

Ha a vásárlás folyamán ezt az opciót választja, átirányítjuk a SimplePay felületére, ahol lépésről lépésre végigvezetik a fizetési folyamaton. Sikeres fizetés után ön visszaigazolást kap, ezt követően pedig legfeljebb 24 óra elteltével a megadott email-címre elküldjük a számlát.