Érzelmi izomzat

3990 Ft

Érzelmi készségeink döntő szerepet játszanak abban, hogy sikerrel vegyük a kisgyermekkori nevelés akadályait, biztonságos kötődést alakítsunk gyermekünkkel és sikerrel alapozzuk meg önbizalmát, érzelmi képességeit.

Leírás

Miért nem alszik egyedül? Miért nem szobatiszta már? Miért válogat? Miért ilyen indulatos? Miért nem képes kivárni a sorát játék közben? Mit rontottam el?
Nemegyszer kérdezünk magunktól ehhez hasonlót a baba születésétől hatéves koráig tartó göröngyös úton, amelyen az örömteli élményeket sokszor árnyékolják be kétségek vagy a tehetetlenség bénító érzése.

Ahogy a jó edző segít megerősíteni fizikai izmainkat, úgy segít bennünket érzelmi készségeink, vagyis érzelmi izomzatunk fejlesztésében a háromgyerekes pszichológus Novick házaspár. Több mint száz valós esettel illusztrálják, hogy kérdéseinkkel-kétségeinkkel nem vagyunk egyedül, és megfelelő „edzésmódszerekkel” képesek vagyunk gyermekünk önbizalmát, készségeit megalapozni, miközben boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatot alakítunk ki vele.

Lapozzon bele!