Érzelmi izomzat

3990 Ft

Érzelmi készségeink döntő szerepet játszanak abban, hogy sikerrel vegyük a kisgyermekkori nevelés akadályait, biztonságos kötődést alakítsunk gyermekünkkel és sikerrel alapozzuk meg önbizalmát, érzelmi képességeit.

Cikkszám: tb-0001 Kategória:

Leírás

Miért nem alszik egyedül? Miért nem szobatiszta már? Miért válogat? Miért ilyen indulatos? Miért nem képes kivárni a sorát játék közben? Mit rontottam el?
Nemegyszer kérdezünk magunktól ehhez hasonlót a baba születésétől hatéves koráig tartó göröngyös úton, amelyen az örömteli élményeket sokszor árnyékolják be kétségek vagy a tehetetlenség bénító érzése.

Ahogy a jó edző segít megerősíteni fizikai izmainkat, úgy segít bennünket érzelmi készségeink, vagyis érzelmi izomzatunk fejlesztésében a háromgyerekes pszichológus Novick házaspár. Több mint száz valós esettel illusztrálják, hogy kérdéseinkkel-kétségeinkkel nem vagyunk egyedül, és megfelelő „edzésmódszerekkel” képesek vagyunk gyermekünk önbizalmát, készségeit megalapozni, miközben boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatot alakítunk ki vele.

Lapozzon bele!